Today :

15 Februari 2011

Amaran Tanpa Guna

"Camat mewyambot mawlidur Rasul"

Seriyus cukup meyampah.Jangan text gua macam ini lagi.Amaran keras.Keras dari cinta Zulaika terhadap Nabi Yusop.Tak kiralah dari email,web sosial atau text.Tak kiut langsung.lagi satu.Bila lelaki berbadan sasa.Depan macam Faizal Husin belakang macam Faizal Tahir text penutup ayat seperti contoh ini..

"aku ada dekat kedai ni mai la..huhuhuhu"

kau ingat gua akan terpikat lalu melakukan homeseksual keatas kalian? tidak..gua tidak gay..

Kalian silap .Silap orang..

Dan semalam gua bila member gua sudah merangkap suami dan bapa kepada beberapa budak text gua ada mengunakan propaganda "huhuhu".Gua jadi moral down.

Cuba kalian sebut "huhuhu". Depan cermin .Dah? Jangan tipu.Sumpah rasa nak sepakkan?

Gua sendiri rasa nak jet muka gua bila gua cuba.Apatah lagi bapa orang sudah beranak pinak?

Rosak-rosak.Kalau kau lelaki.Jangan malukan lelaki.

Ini pun satu hal

18 ulasan:

  1. huhuhuhuhuhuhuuhuhuh..!!
    huhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhu...hihihuuhhohohoh..



    dah terbenam tak moral kau skrg.?

    BalasPadam
  2. kau dah sepak diri sendiri ke farah?

    BalasPadam
  3. hahaha...ak penah tulis cmtux ngn ko?xprasan

    BalasPadam
  4. ade 1 lg slain huhuhu tu... iaitu hikhikhik... pompuan k laki k smua aku rase nk bg 2kilo penampar je..

    BalasPadam
  5. huhuhu... jgn lew tensen2 camnew... hahahahhah
    >..<

    BalasPadam
  6. hahaha...

    serius lawak beb!!

    aku ckup mnyampah kalu org text ayat2 cmtuh..

    dah la hang => unx.. tak ke paham benda alah nie

    BalasPadam
  7. Salam.kadang-kadang aku pun guna macam itu juga,maybe perkataan itu ada salah dan baik nya..tapi baik tidak entah mana..maybe perkataan itu untuk cuba menambahkan dan menyedapkan rasa seperti perencah tomyam...tetapi ianya perlu di ingat kepada siapa yang hendak diguna dan apa situasi yang hendak menggunakan perkataan itu..baru ianya amat bersesuaian..

    BalasPadam
  8. aku pon xsuka text mcm tu..mcm lidah pendek.ingt bdk2 3taon ka pon nk pelat2..rasa mcm nk penampar je...

    -semah ne..bkn acap-

    BalasPadam
  9. Semah- jangan gebang..mesti acap punya propaganda lu text dekat sini..macam macam hal.

    BalasPadam
  10. hati terhiris bila tngk gmbar tu .

    BalasPadam
  11. hai yuolsss!!

    dah cihat kew??
    tak pantang eyh?
    jom makan keyepsi???
    iols velanja??

    tapi syarat, nak tengok punggung yuols!!huhuhuh

    BalasPadam
  12. huhuhuhuhu..."Camat mewyambot mawlidur Rasul"..
    haha..sila la geram.!!

    BalasPadam
  13. ahh...kau pun gay jugak..jgn nak tipu orang ramai

    BalasPadam
  14. sumpah sakit hati bila tengok orang guna word tu.

    BalasPadam
  15. huhuhuuhu tu hanyalah typing.

    BalasPadam