Today :

26 November 2010

Dari Papan Kekunci Sipolan

Jika anda mencari modus operandi kisah geng mamak.Anda sedang berada di blog yang salah.
Disini juga bukan blog di mana anda boleh belajar theoram pitagoras secara bentuk lazim.

Disini juga tiada sinopsis kisah kehidupan babun yang sadis mahupun perempuan dan kasut kacanya.

Blog ini juga tidak mempamerkan sebarang tutorial tentang nafsu percintaan.Isi kandungan blog ini kebanyakan daripada babak hidup sipolan yang kurang cool,kurang bangfes ,tidak pandai bermain snooker dan gemar bermain mekanisma maya.

Tapi sekurang-kurangya dia tidak menconteng besi pembahagian jalan dan jejantas di pelusuk kota.Dia hanya pandai menulis dua tiga ayat gampang yang kadang-kadang bisa buat manusia terlupa perasaan berak dan sedih.

Terima Kasih .

Tahu untuk apa ? Kerana menjadi reader sipolan ini yang baru dalam subjek ini. Sipolan ini hanya mampu meliwat perasaan kalian dari hadapan skrin sehingga mati dalam tertawa. Awas!



Yang Benar .










Anak Jantan Mahazir



14 ulasan:

  1. aiseymen.
    baru nak suruk ko buat tutorial cara lukis lalat. (-.-")

    BalasPadam
  2. apsal lucah gila kata2 lu yg mcm merendah diri nie..ishh kompiusnya..krisis identiti!

    BalasPadam
  3. Abis selama ni was-was dgn jantina gua?

    BalasPadam
  4. ayat kerek na mmpos la siaakk !

    BalasPadam
  5. terompah - gambar gua la. gua ngat nk jadi mcm faizal husin dlm gila-gila remaja pandai main snooker , pandai breakdance , dan mendermakan darah utk bapa teman wanitanya. cool kan ?.tapi lepas 10 thn gua tak pandai main snooker , tak pandai breakdance,dan tak cool gua hanyalah ank mahazir. har har har

    BalasPadam
  6. salam..

    amy just follow ur blog.. salam kenal dan jemput ke sinar raudah ye..

    BalasPadam
  7. hahahaha mcm kenai ja entrance hg ne???

    BalasPadam
  8. semalam kan semah..bila aku sebut james bun laju2..

    da jadi bunyi jebon..

    haram btoi.

    BalasPadam
  9. hg tukaq nama la wey..bul2 ka?mcm ulat bulu cket..jems bun tu dah common la wey.

    BalasPadam
  10. bez kot ayt lu.
    gua tak kisah smua tu takde.
    janji gua jatuh cinta sama lu punya sipolan.grrrrr

    BalasPadam