Today :

09 Januari 2011

Jubah Pangkor Rare Buat Hadiah !

Gua ada sehelai T-Shirt Pangkor tak pakai lagi.Sekali pandang nampak biasa-biasa.Tapi bila sarung penangan dia ,tak hemsem jadi hemsem.Tak cantik jadi cantik.Boleh kata baju ini ada kuasa anjakan paradigma kategori rare jugalah.

Jadi gua ingat nak kasi hadiah itu sajalah.Cuma gua nak lu orang teka agak-agak berapa umur abah gua dan berapa umur gua ?

Tiada syarat-syarat di kenakan.

Terpantas dan tertepat.Dia yang dapat!

18 ulasan:

  1. abah anda 54, anda suku abad.. nk weii.. huhu..

    -ajien-

    BalasPadam
  2. kacak je tu...

    umo anak n bapak x sama sebab x sebaya.
    jwpn ni kompm menang kan kan

    BalasPadam
  3. errr pesal kacak plak yg aku taip..?

    *kacang

    BalasPadam
  4. semakin meningkat umur anda, semakin meningkat jugalah umur anda..

    BalasPadam
  5. ralat bun :

    semakin meningkat umur anda, semakin meningkat jugalah umur bapa anda..

    HAHA

    BalasPadam
  6. aku malas nak cakap banyak lah..james buns..jom..aku buat probabilty..tak kesah r...betul ke..tak tapi aku nak kasi tahu gak..

    ok..mase tahun 1994 ko dah tgok ALONG sbb rindu siti sifir..dan ko cakap time tuh jugak ko suke memancing...k...bukan pada zaman itu ..umur ko dalam 9 tahun...ini pada anggaran aku..sbb masa ni..ko masih menanggis sbb kene pukul dengan bapak ko nk tgok tv.. ok... kalu mcm ni..skunk dah 2011...mungkin umur ko dah 26 skunk nih..tak kesah r...betul ke tak...than...aku anggar..skunk ni..bapak ko dah pencin jadi cikgu..so umur dia mesti lebih daripada 55... dalam penggiraan aku...jika tahun 1995 bapak engkau masih gagah mengejar kau..dan anggaran aku bapak ko umur 39 masa time tuh dan skunk dah tahun 2011..so...skunk bapak ko berumur 65.. hak31!!

    conclusion..

    abah ko= 65 tahun
    ko= 26...

    p/s: aku sanggup balik umah jap..walaupun ada kelas dalam tempoh 30 minit lagi..semata-mata nak jawab soalan ko...hohoh!!...=)

    BalasPadam
  7. berdasarkan analisis yg immukmin beri aku rase 60 berbalas 25 kut....

    BalasPadam
  8. haha...cpt2...ada yg teka umur gua da betui..

    fasta-fasta.di buka sehingga khamis ini.

    BalasPadam
  9. ni ke contest yang kau gembar-gemburkan pada aku d ym td? cisss... 6hari 6malam aku perlu fikir, dapat t-shirt je?siut la..aku nak kau bank-in semua duit yg de dlm akaun bank kau.aci?


    owh,
    aku jawab:
    kau=22
    ayah kau=45

    lantak.
    tak betul pun aku nak hadiah gak.

    BalasPadam
  10. alaa...bg jela baju tu kat aku...kan senang...haha

    BalasPadam
  11. bUN uMo kO, akU taU La -23 tP uMo ayH kO akU x sUrE dLm 50 kOt..hU3!!~ (^_~)

    BalasPadam
  12. ok. sbb kau suh cuba lagi, aku ngelat waktu ofis aku.
    lepas aku kira tax tadi, aku kira2 umor korang adelah 23 dan 44.

    siut..44..muda gila ayah kau.

    BalasPadam
  13. semua boleh cuba lg.gua kasi dengan percutian pangkor 30% diskaun nak?

    haha.

    BalasPadam
  14. ada gambar penyu x tshit tu?haha

    BalasPadam