Today :

14 November 2010

Si Dia

Semalam gua tak boleh tidur.Gua asyik terfikirkan perihal dia. Kadang - Kadang Gua susah hati bila si dia tak mesej gua langsung.Rasa value diri jatuh di situ. Gua cuba hubungi si dia . Tapi niat suci gua terterap di situ .Banyak kali gua call .Panggilan gagal ,gua check baki akaun bimbit gua .Ternyata"sad ending".

Gua ingat nak keluar jap ,biasa la tengah-tengah malam macam ni pekena angin luar syahdu juga.Selain mencari ketenangan jiwa , gua menunggang kuda gua menghala ke kedai "Tujuh Sebelas".Sampai sana.

"Selamat datang". dengan senyuman tegar dari minah kedai 'Tujuh Sebelas" ni.Gua membalas dengan muka kebas .Maklum la mood tak berapa kemas masa tu. Dalam kesibukan gua memilih hidangan ringan entah nak di jadikan cerita .Gua ternampak awek "tujuh sebelas" ni tengah korek hidung.

Dia perasan gua perhati dia.Cekap dia cover dengan buat-buat memegang hidung .Itu tandanya "value" diri gua masih ada lagi yang pasti.Senyum gua sebentar megenangkan peristiwa tadi.
Lepas gua bayar debit dengan syarikat tersebut .Gua pun pulang dengan harapan boleh menatap gambar si dia kembali .Maklum la orang yang setia macam gua ni sukar di cari.

*****

Vrom..Vrom...!

Tiba dirumah gua hangin satu badan rasa berdosa besar pada diri sendiri.Rasa macam nak tackle diri sendiri. Gua lupa beli TOP -UP .Gua buka laci gua ambil sekeping gambar .Sambil gua bicara sedih bersama si dia.Nak sejukan hati sendiri la katakan,Nak kejutkan jiran pun untuk bergosip pun dah lewat malam sangat . Hanya dia yang memahami gua.Gua share tatapan gua bersama lu orang. Jangan ushar lama-lama sangat awek gua ni.

Si Dia




13 ulasan:

  1. lawanya si dia.... cair sebentar... ahaks~

    BalasPadam
  2. jangan kuat berangan bun..ada satu paper tak habis lagi nie..wakaka

    BalasPadam
  3. gua dah biasa dgn semua kontrobesi d atas. hua3.

    BalasPadam
  4. apsal lu letak gamba wa ni..siap edit lagiu jd muke awek lainn..gila la ...miahahahahah

    BalasPadam
  5. awek anda minat tiger woods -.-' o'ohhh..

    BalasPadam
  6. haha. ok. panas hati gua tengok awek lu. eh. haha. klako gadis di tujuh sebelas. haha

    BalasPadam
  7. haha..hentikan angan2 ini..klaka

    BalasPadam
  8. weyt bangai seyh kaw ni . .!
    ha ha . .fakta o aouta .?

    BalasPadam