Today :

22 November 2011

Kisah Striker yang Number Baju Belum Ada Lagi.

Mungkin ramai yang lagi kenal Fakri Saarani dari gua,itu fakta dan semua itu bukan salah dia yang gagal mengalas tugasan sebagai striker tersohor.Ini kenara salah gua sebab gagal pergi select Malaysia .(dengan nada yakin).

Disini gua megambil masa lebih kurang 10 minit sebelum nak dapat spirit updet.Sikit punya lama nak tune kasi gam balik dengan blog ni.Mujurlah blog ini tak ada follower indon.Tidak gerenti sudah kena bakar. Kah kah kah!

Okey,gua nak bersiap pergi kedai kasut jap,nak cari but yang statnya sesuai dengan padang gelora bung karno supaya gua menjadi star 1 hari nanti. (bukan macam jersi 13 ).

Nota tersedak:

"muka Bonai pemain Indonesia itu betul-betul macam orang asli Tapah,tu yang buat gua meyirap tengok".-Licaito Marceso.



7 ulasan:

  1. haha.. sedak dia ko kutuk dia.. ish2

    BalasPadam
  2. Mana ada kutuk,itukan kritikan membina..haha.

    BalasPadam
  3. hahaha selambe jer.. ap2 pun salam kenal..

    jemput baca ni dan tngalkan komen yer... :-)

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/konsert-moovment-2011-bersama-far-east.html

    BalasPadam
  4. ko letak no 13 la. okeh tu.haha

    BalasPadam
  5. kau. kutuk. bonai. kau buat air mata aku mengalir.

    BalasPadam