Today :

07 Mac 2011

Tragedi Yang Besar-Besar

"Hahaha! macam itu pun boleh ke? "

suara Sharil lepas mendengar penjelasan gua.Gua explain lagi sekali.Dia gelak lagi antonasi kini lebih kuat dari tadi.Sikit lagi kaki gua nk hinggap dekat dada dia.Tapi dia punya ego tinggi.Tak pernah nak percaya cakap orang.

Gua mula la nak naik angin.Maklum la darah tengah muda,tulang pun tengah ringan lagi.Tak kira la dia ada silat ke atau ilmu parang terbang.Dalam kepala otak gua set nak tackle belakang je masa tu.Mimik muka Sharil dah berubah sebaik sahaja nampak gua sinsing lengan baju.Kini dia lebih bertolak ansur.

Perlahan-lahan Shahril berundur dari pintu jamban.

"Gua emenjency kes kot..lu nak mandi kejap lagi pun boleh" balas gua dengan nada rock.

Shahril berundur pasrah.Gua ketawa besar sambil buang air besar. KAH KAH KAH

13 ulasan:

  1. waktu emergency kawan boleh jadi lawan. biasa. haha

    BalasPadam
  2. mcm penah lalui aje pengalaman ni muhaha

    BalasPadam
  3. suka latteewww .
    dapat buang .

    hihi

    BalasPadam
  4. ahahaha ayat gile cam nak gaduh.. tp tu kira gaduh gak tu, berperang.. haha

    BalasPadam
  5. nak membuang pun sampai nak tendang orang. dasat jugak.

    BalasPadam
  6. suara rock gua tabik!..haha

    BalasPadam
  7. okey la..pada hantar pegi santau. kah kah kah.

    BalasPadam
  8. antonasi ka intonasi james

    BalasPadam
  9. kau sebenarnya bongek kan..?

    BalasPadam
  10. Imanshah- haha..biasa la..silap sorry cikgu.
    farah- mung jgn buat pasal..bale..bale..

    BalasPadam
  11. macam mn gaya buang air besar sambil ketawa besar? hahaha

    BalasPadam
  12. sharil ne ex aku dlu ke?hehe

    BalasPadam